koloběžka s duší závodníka


Blog

Doxtor: Cyklosalon.tv, 20. epizoda


Eklbox: Českej mushing, alias psí spřežení v českých lesích

„Celou zimu chtěl Jindra Ekl proniknout do tajů mushingu, alias psího spřežení se saněma po sněhu, až nakonec roztál sníh a prostě to nestihnul, ALE NEVADÍ! Nabízí se totiž mnohem zábavnější varianta: pořádnej mushing v bahně českých lesů a hájů s dvojicí kamarádů, profesionálních musherů, světově uznávanejch sportovců a taky dost otlučenejch jezdců Michala Tobiáška a Michala Katzera. Samozřejmě si jízdu na kolobrndě se psím spřežením vyzkoušel i Jindra. Jestli to přežil se už podívejte sami.“

 

 


Evropský saňový pes na ČT 2

Ve čtvrtek 9. 5. 2019 jsem přijal pozvání do pořadu Dobré ráno na ČT2. Téma bylo Evropský saňový pes. Trošku jsem se obával, že budou Lance ( 20 měs. ) i Drupi ( 8 let ) při natáčení moc neklidní, ale dobře to dopadlo! ???? Koberec jejich klidu hodně přispěl ????

Fotografie a video: archív ČT

Záznam z vysílání zde:

ČT – Evropský saňový pes – část 1

ČT – Evropský saňový pes – část 2

ČT – Evropský saňový pes – část 3


STAROST A RADOST STARAT SE O PSÍ SMEČKU

Jsme rádi, že nás opět oslovil pan Tobiášek, který se rozhodl přes náš web odstartovat svůj nový blog o svém fungování s celou smečkou 9-ti psů. Touto cestou se dozvíte jak celá naše spolupráce s panem Tobiáškem vůbec vznikla, jak vlastně po 10-ti letech pokračuje a jaká je to starost a radost starat se o psí smečku.

… kdy a jak to vlastně začalo?

Před několika lety jsme se dohodli s panem Michalem Tobiáškem, přezdívaným „Tobi“ na dlouhodobé podpoře ve formě krmiva Calibra pro jeho čtyřnohého parťáka. Z jednoho čtyřnohého parťáka se během let stala celá psí smečka a z Tobiho se stal velmi úspěšný musher v celosvětovém měřítku. Naše spolupráce je příjemná nejen proto, že podporujeme skvělého sportovce, který nás úspěšně reprezentuje ve světě. Ale ještě příjemnější je to pocit, že na jeho úspěších se podílejí čtyřnozí chlupáči, kterým dodáváme krmivo naši značky Calibra. Pevně doufáme, že vzájemná spolupráce bude pokračovat v podobném duchu dalších x let :o)

Pokračování zde…

 



Koloběžka Doxtor je cíleně vyvíjena pro závodění se psy, tedy na rychlou jízdu v terénu.